XIRINGUITO MIRAMAR | Vilanova i la Geltrú

XIRINGUITO MIRAMAR | Vilanova i la Geltrú

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Passeig de Salvador Espriu, 5 . 08800 Vilanova i la Geltrú.

HORARIS

De 12,30 a 17,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts i gener

Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habilitar l’establiment i així treballar des de 1995 al 2002 en el qual ja va passar a ocupar l’actual situació, propera a l’anterior, enfront de la platja. En l’actualitat el restaurant esta regentat per Xavier Sánchez Artigas. Així gaudeix d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l’interior, amb dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis. Si bé manté el nom de Xiringuito Miramar cal advertir que de xiringuito no té res i tot ho té de restaurant: Cuidada decoració, estovalles i tovallons i vaixella, a més d’una molt bona cuina marinera mediterrània. El xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional. El comensal pot escollir entre unes 24 referències de vins i caves i ho té difícil a l’hora de seleccionar els seus plats davant una amplísima carta d’elaboracions suggestives de peixos i mariscs principalment, a més d’arrossos (10 varietats). Totes les postres són fets a la casa.

Especialitats i preus:

Carpaccio de gambes vermelles, 25,00.

Saltat de trompetes de la mort amb gambes , 23,00 (temporada).

Escamarlans petits de Vilanova saltejats, 18,00.

Tartar de llobarro amb favetes baby, ceba tendra i maionesa de whasabi, 21,00. Cloïsses fines gallegues estil Xiringuito (amb allet i bitxo), 27,00.

All cremat de turbot, 27,00 (plat típic mariner).

Caldereta de llamàntol, 32,00; arròs a la bruta, 21,00.

Arròs de bacallà amb carxofes, espàrrecs, pebrot escalivat i allioli negat, 22,00.

Tatin de poma amb crema de canyella i gelat de vainilla 8,00.

Serveis

TERRASSA, APARCAMENT PÚBLIC PROPER, 1 MENJADOR PRIVAT PER FINS A 55 COMENSALS A LA LANTA SUPERIOR.

PREU MITJÀ:

50,00 €

CONTACTE

CAPACITAT:

100 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-11-08T15:47:25+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top