XIRINGUITO MIRAMAR | Vilanova i la Geltrú
XIRINGUITO MIRAMAR | Vilanova i la Geltrú
QUALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA:
Passeig de Salvador Espriu, 5 . 08800 Vilanova i la Geltrú.
HORARIS:
De 12,30 a 17,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts i gener

Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habilitar l’establiment i així treballar des de 1995 al 2002 en el qual ja va passar a ocupar l’actual situació, propera a l’anterior, enfront de la platja. En l’actualitat el restaurant esta regentat per Xavier Sánchez Artigas. Així gaudeix d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l’interior, amb dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis. Si bé manté el nom de Xiringuito Miramar cal advertir que de xiringuito no té res i tot ho té de restaurant: Cuidada decoració, estovalles i tovallons i vaixella, a més d’una molt bona cuina marinera mediterrània. El xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional. El comensal pot escollir entre unes 24 referències de vins i caves i ho té difícil a l’hora de seleccionar els seus plats davant una amplísima carta d’elaboracions suggestives de peixos i mariscs principalment, a més d’arrossos (10 varietats). Totes les postres són fets a la casa.
Especialitats i preus:
Carpaccio de gambes vermelles, 25,00.
Saltat de trompetes de la mort amb gambes , 23,00 (temporada).
Escamarlans petits de Vilanova saltejats, 18,00.
Tartar de llobarro amb favetes baby, ceba tendra i maionesa de whasabi, 21,00. Cloïsses fines gallegues estil Xiringuito (amb allet i bitxo), 27,00.
All cremat de turbot, 27,00 (plat típic mariner).
Caldereta de llamàntol, 32,00; arròs a la bruta, 21,00.
Arròs de bacallà amb carxofes, espàrrecs, pebrot escalivat i allioli negat, 22,00.
Tatin de poma amb crema de canyella i gelat de vainilla 8,00.
Serveis
TERRASSA, APARCAMENT PÚBLIC PROPER, 1 MENJADOR PRIVAT PER FINS A 55 COMENSALS A LA LANTA SUPERIOR.

Especialitats de la casa

Certament va néixer com xiringuito al centre de la bella platja vilanovesa de Sant Gervasi, l’any 1980. L’any 1992 va sofrir un incendi i la propietat va decidir utilitzar l’antic pàrquing per habilitar l’establiment i així treballar des de 1995 al 2002 en el qual ja va passar a ocupar l’actual situació, propera a l’anterior, enfront de la platja. En l’actualitat el restaurant esta regentat per Xavier Sánchez Artigas. Així gaudeix d’unes vistes precioses de la platja i del mar, des de la terrassa i també des de l’interior, amb dos menjadors, un en planta baixa i un altre en el primer pis. Si bé manté el nom de Xiringuito Miramar cal advertir que de xiringuito no té res i tot ho té de restaurant: Cuidada decoració, estovalles i tovallons i vaixella, a més d’una molt bona cuina marinera mediterrània. El xef és Eduard Agell Hernández, amb formació culinària a la prestigiosa Escola Hofmann, de Barcelona, que en cada plat posa en relleu el seu alt nivell professional. El comensal pot escollir entre unes 24 referències de vins i caves i ho té difícil a l’hora de seleccionar els seus plats davant una amplísima carta d’elaboracions suggestives de peixos i mariscs principalment, a més d’arrossos (10 varietats). Totes les postres són fets a la casa.
Especialitats i preus:
Carpaccio de gambes vermelles, 25,00.
Saltat de trompetes de la mort amb gambes , 23,00 (temporada).
Escamarlans petits de Vilanova saltejats, 18,00.
Tartar de llobarro amb favetes baby, ceba tendra i maionesa de whasabi, 21,00. Cloïsses fines gallegues estil Xiringuito (amb allet i bitxo), 27,00.
All cremat de turbot, 27,00 (plat típic mariner).
Caldereta de llamàntol, 32,00; arròs a la bruta, 21,00.
Arròs de bacallà amb carxofes, espàrrecs, pebrot escalivat i allioli negat, 22,00.
Tatin de poma amb crema de canyella i gelat de vainilla 8,00.

Serveis
TERRASSA, APARCAMENT PÚBLIC PROPER, 1 MENJADOR PRIVAT PER FINS A 55 COMENSALS A LA LANTA SUPERIOR.
PREU MITJÀ:
50,00 €
CONTACTE
93 815 79 70 www.xiringuitomiramar.com
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross