TÀPIES (HOTEL El CASTELL DE CIUTAT) | La Seu de Urgell

TÀPIES (HOTEL El CASTELL DE CIUTAT) | La Seu de Urgell

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Clàssica

ADREÇA

Ctra. Nacional 260, km 229
25700 La Seu de Urgell, Lleida.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. Tancament setmanal: Dilluns i dimarts

Restaurants_TÀPIES (HOTEL El CASTELL DE CIUTAT) _Lleida

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

El Castell de la família Tàpies és un restaurant que compta entre els millors de Catalunya, tant per la cuina com pel seu marc, celler i servei. Poder gaudir i assaborir la seva gastronomia en el seu elegant menjador és una experiència inoblidable. La cuina de autor, de temporada i de proximitat que combina técniques tradicionals amb noves tendències, la realitza el xef, Salvador Trabalón. El servei és d’alta escola i el dirigeix Jerôme Prousel que té cura també del celler completíssim amb unes 500 referències. Tot el conjunt justifica àmpliament el viatge. El restaurant fou completament renovat l’any 2005, té una capacitat per a 60 comensals. Especialitats: Ostra amb infusió freda d’api, raifort i llimona en salmorra, 23,00; terrina de foie gras amb palo cortado, cireres i ametlla amarga, 23,00; làmines de pop i papada de porc amb pa amb tomàquet i emulsió d’herbes fresques, 23,00; colomí rostit, regatones farcits, estragó i pera, 28,00; peix de llotja salvatge amb olives verdes, fonoll i suc de musclos, 28,00; porcell cruixent amb prunes, amaretto i tòfona d’estiu, 28,00; espatlla de cabrit amb suc del seu rostit, pastís de patata i mongeta tendre, 28,00; xocolata negre Guanaja, té earl grey i cítrics, 12,00; selecció de formatges artesans del Pirineu, 14,00. Menú degustació “Tàpies”, 65,00. Menú degustació “El Castell”, 85,00. Vi de la casa: Cervoles negre D.O. Costers del Segre.

– Ostra amb infusió freda d’api, raifort i llimona en salmorra 23,00 €
– Terrina de foie gras amb palo cortado, cireres i ametlla amarga 23,00 €
– Colomí rostit, regatones farcits, estragó i pera 28,00 €
– Porcell cruixent amb prunes, amaretto i tòfona d’esti 28,00 €
– Xocolata negre Guanaja, té earl grey i cítrics 12,00 €
– Cervoles negre DO Costers del Segre.
– Menú degustació “Tàpies”: 64,00 €
– Menú degustació El Castell: 85,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 24-jul.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:17:13+01:00January, 2020|Restaurants|0 Comments