SEQUOIA (HOTEL TERMES DE MONTBRIÓ) | Montbrió del Camp

SEQUOIA (HOTEL TERMES DE MONTBRIÓ) | Montbrió del Camp

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Ctra. T-310, Km. 10,5. . Montbrió del Camp
43340 Montbrió del Camp.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30 hores. No tanca

És el restaurant de l’hotel Termes Montbrió que aquesta Guia el va distingir com Restaurant de l’any 2001 i que darrerament ha renovat totalment el seu equip directiu i ha iniciat una destacada línia gastronòmica que sorprèn molt gratament a tots els comensals. Sota la direcció de restauració d’en David Irizibar, el nou xef David Ovejo ofereix una molt bona una cuina tradicional mediterrània amb tocs personals i curada presentació dels plats. Ingredients ben treballats que aporten elaboracions plenes de sabors i textures, fruit de la llarga experiència del cap de cuina tarragoní que de formació autodidàctic, ha treballat amb anterioritat en diferents restaurants de les comarques tarragonines. Disposa de diferents menjadors amb capacitat de fins a 300 comensals, perfecte per a bodes i esdeveniments privats; situat a l’edifici d’estil modernista, al costat de l’Aquatonic, i a l’estiu sopar a la terrassa és una delícia. La maître és Reme Moreno. La carta de vins té unes 60 referències. Especialitats i preus: El nostre còctel de gambes, 9,85; escames de pop amb oli de pesto pomodoro, 12,75; calamarçons farcits de llagostins amb persillada de vi blanc, 12,00; turbot al forn aromatitzat amb alfàbrega, 15,50; llobarro a la sal, 19,15; arròs melós de bacallà amb espàrrecs de marge, tirabecs i alls tendres (mi. 2 pax.), 16,25; filet d’anoll amb xifonada de verduretes criolles i patates a la sal, 19,50; crema de carquinyolis amb gelat. També ofereix un menú Entrecôte RocBlanc, 35,00. Vi de la casa: No en té.

Especialitats de la casa

– El nostre còctel de gambes: 9,85 €
– Calamarçons farcits de llagostins amb persillada de vi blanc: 12,00 €
– Turbot al forn aromatitzat amb alfàbrega: 15,50 €
– Llobarro a la sal: 19,15 €
– Filet d’anoll amb xifonada de verduretes criolles i patates a la sal: 19,50 €
– Crema de carquinyolis amb gelat:

– Menú Entrecôte RocBlanc: 35,00 €
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 81 40 00

Web

CAPACITAT:

80 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:28:59+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top