SEMPRONIANA | Barcelona

SEMPRONIANA | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Rosselló, 148.
08036 Barcelona.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 21,00 a 23,30. Tanca diumenge i festius

L’any 1993, Ada Parellada, de la coneguda família hostelera dels Parellada, va inaugurar aquest restaurant a l’Eixample, que ocupa un local molt singular i que gaudeix al seu torn d’una decoració també peculiar, que crea una atmosfera molt exclusiva, ventiladors tropicals en el sostre molt alt, llums antics de llàgrimes, diferents colors a les parets… En aquest local informal, que pot acollir a 90 comensals, s’hi ofereix una cuina de mercat, que elabora la mateixa Ada Parellada, gran professional dels fogons i autora de llibres de receptes. La carta canvia cada dos mesos. El celler té unes 500 referències i està a càrrec de Santiago Alegre que també té cura del menjador. Disposa d’una varietat de pa d’elaboració pròpia. El restaurant, tot un referent gastronòmic en el barri, organitza moltes activitats culinàries, com tallers de cuina per a grans i petits, fins i tot el “Mans i Pans”, per aprendre a fer pa i massatges eròtics.

Especialitats de la casa

– Macarró farcit de botifarra negre: 6,50 €
– Croquetes de carn a la brasa: 6,50 €
– Magret d’ànec amb albergínia i poma,: 12,00 €
– Tonyina amb un toc picant: 16,00 €
– Fred i calent de foie amb parmesà: 18,00 €
– Delírium trements de xocolata: 6,35 €

– Menú: 15,75 €
– Menú degustació: 30,00 €

– Vi de la Casa: Ca N’Estruch, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

93 453 18 20

Web

CAPACITAT:

22 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:27:01+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top