SEASONS | Tarragona

SEASONS | Tarragona

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Temporada

ADREÇA

Plaça Santiago Rossinyol, 2. 43003 Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia

PREU MITJÀ:

30,00 €

CONTACTE

CAPACITAT:

43 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Després del seu pas per la Quilla d’en Xavier, de Torredembarra i el Club Nàutic de Cambrils, en Xavier Fernández i la seva esposa, Silvia Pons, han iniciat una nova singladura a Tarragona, amb l’apertura el 7 de febrer de 2020 del restaurant Seasons.
Ubicat als peus de les escales de la catedral, al cor del nucli antic de la ciutat, ocupant el local que va ser El Gallo de Morón, aquests enamorats de la cuina dels seus records i del producte de temporada inician una nova etapa amb el suport de la germana d’en Xavier, Eva, i el seu cunyat Giocomo, que porten la sala del petit restaurant que té una gran cuina de línia tradicional i amb tocs d’actualitat i autoria. El menjador és acollidor, només per a 27 comensals i té un privat en un altell lateral per unes altres 16 persones. A les parets destaquen les pedres originals de l’antic fòrum romà, podent-s’hi admirar una portalada de l’època. Davant de l’establiment, la terrassa a l’aire lliure permet també, si el temps és agradable, ampliar l’aforament amb uns altres 35 comensals.
Xavier, xef en cuina i pastisseria, en gestió avançada i en direcció i administració de cuina per a cuiners i xefs, ofereix diàriament un menú setmanal per 16 euros i els caps de setmana per 18. I a més hi ha una apetitosa carta que diferencia dinars de sopars.
Al migdia, l’oferta culinària en basa en amanides (de collita pròpia de l’hort de 550 m2 que tenen a la Pobla de Montornès), entrants freds i calents, peix, carns i arrossos (6 varietats), acabant amb les postres. Als vespres, en mitges racions o senceres, estan a la carta plats freds, calents (records i actuals) i coques. Al migdia la casa posa un aperitiu creatiu que varia diàriament, com una cresta de “salmorejo” de pebrot rostit amb pernil ibèric. El celler té unes 35 referències.

– Escamarlans petits de Vilanova saltejats 18,00 €
– Carpaccio de gambes vermelles 25,00 €
– Arròs de bacallà amb carxofes, esparrecs, pebrot escalivat i allioli negat 22,00 €
– Tronc de lluç a la donostiarra amb gambes vermelles i cloïsses 21,00 €
– Caldereta de llamàntol 32,00 €
– Pastís de formatge amb crema de fruits vermells 6,00 €
– Terra de Pau DO Catalunya 14,00 €
– Menú Diari 16,00 €
– Menú Cap de Setmana 18,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 1-març-2020

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-06-30T13:58:54+02:00juny, 2020|Restaurants|0 Comments