ROIG ROBÍ | Barcelona

ROIG ROBÍ | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Séneca, 20.
08006 Barcelona, Barcelona.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 21,00 a 23,30. Tanca diumenge, tres setmanes a l’agost i primera setmana de gener.

Restaurants_ROIG ROBÍ _Barcelona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

50 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

El 25 de febrer de 1982 Mercè Navarro, -“la cap”, alma mater del restaurant- va obrir per primera vegada les portes d’aquest establiment situat al costat de la Via Augusta, per oferir la seva cuina, de línia catalana amb un toc personal i espontani, fruit de la seva formació autodidacta. El restaurant manté la mateixa il·lusió que aquell dia amb el desig de què cada plat sigui memorable. Els seu fill, Joan, ha estat sempre al seu costat. Joan ha passat per diferents facetes professionals fins a arribar a l’adreça i avui s’ocupa que tot funcioni correctament. L’èxit no es va fer esperar i ha anat creixent; s’hi menja molt bé i en un ambient molt agradable. Dos menjadors, petits, càlids i confortables, al costat d’una terrassa jardí interior cobert amb una glorieta, que és com un oasis tranquil i agradable al cor de la ciutat. Un menjador privat té una capacitat d’entre 6 a 14 comensals i un altre fins a 30. Celler important amb més de 250 referències. Després de 37 anys de treball diari aquest restaurant és ja un clàssic a Barcelona, amb una cuina sincera, hereva dels sabors de la cuina catalana tradicional, però revisada i posada al dia per ajustar-la als gustos actuals. Posa un especial interès a la cerca dels millors productes de cada temporada. En el seu haver-hi, reconeixement “Restaurant florit 2014” atorgat per l’organització Vils Florides i el Premi al millor disseny de carta de restaurant atorgat per la Real Acadèmia de la Gastronomia i la Confraria de la Bona Taula.

– Tàrtar de llobarro i gambes amb caviar de truita 30,00 €
– Favetes i pèsols ofegats amb ceba i botifarra 26,00 €
– Arròs amb espardenyes i pèsols 36,00 €
– Turbot a l’oli de tres pebres amb farcellet de col i llagostins 36,00 €
– Peix de la llotja, al forn, a la sal o a la planxa, amb oli d’all s/m
– Pastís de poma amb gelat de vainilla, 10,50 €
– Can Feixes Blanc Selecció 28,00 €
– Menú diari: 35,00 €
– Menú marisc és tot a la planxa: 42,90 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 07-gen.-17

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:15:11+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments