Després del seu brillant pas per Abac i El Racó de Can Fabes (2 estrelles Michelin) i Céleri (1 estrella), el xef Xavier Pellicer, amb el suport de la seva esposa Mercè Carbonell, va inaugurar el 23 d’abril de 2018 el seu projecte personal i seva nova casa. Compta amb una imatge molt cuidada, parets de pedra vista, cuina oberta amb una petita barra per als que volen màxima proximitat; i capacitat total per a 92 comensals. L’aposta de Pellicer se centra en la biodinàmica, amb productes ecològics, de proximitat i saludables, protagonistes estrella de la seva establiment que llueix blanca i lluminosa, d’acord amb el concepte gastronòmic que ofereix al comensal: Healthy Kitchen, o un equilibri entre el plaer de la ingestió i el benestar de la digestió. La màxima del nou Xavier Pellicer és la mateixa que va regir en les seves anteriors restaurants durant etapes diferents de la seva vida: respecte absolut pels aliments amb els quals es treballa. Celler amb unes 70 referències. Serveix vi a copes. Dirigeix la sala Alberto Pérez Estevan que exerceix també de sommelier. Annex al local i amb entrada independent des del carrer està “El Menjador”, l’aposta més personal de Xavier Pellicer. Un espai exclusiu on el concepte “Healthy Kitchen”, es porta a la seva màxima expressió per descobrir sabors inimaginables en un ambient elegant.
Especialitats de la casa
– Gaspatxo de remolatxa, tomàquet i flors: 8,50 €
– Coliflor com un puré, ou a 62º i oli fumat: 11,80 €
– Pop a la brasa, adobats casolans: 15,50 €
– Peix salvatge de llotjaa la planxa: 19,75 €
– Vedella llom baix, patates fregides, salsa pebre negra: 19,75 €
– Coulant de xocolata blanca, té matcha: 14,50 €
– Menú del dia: 28,00 €
– Menú degustació: 54,00/65,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €