Windsor s’ha convertit en un referent indiscutible de la cuina catalana a Barcelona. Més de 20 anys treballant dia a dia amb rigor i respecte a la tradició culinària però revisada amb noves maneres de fer, tècniques actuals i originals combinacions per realçar el producte de temporada. L’evolució de la cuina catalana en un ric receptari passen pel filtre del xef Carlos Alconchel i el director del restaurant, Joan Junyent, ideòleg del rumb que ha pres el restaurant en el qual va entrar a treballar el 1996 i que regenta des del 2012; a la direcció de sala col·labora també Tomàs Hurtado. Plats més lleugers, més atrevits i frescos, però sense perdre mai de vista l’origen, la referència, el com i per què d’aquelles creacions de tota la vida. La carta s’estructura en diversos capítols. Hi ha tapes i mitges racions dels plats, sempre exquisides. Windsor ocupa els baixos d’un elegant edifici modernista del carrer Còrsega al qual s’accedeix a través d’una porteria senyorial. El local destil·la contemporaneïtat, sofisticació, modernitat i sobrietat, amb una capacitat per a fins a 140 comensals. La terrassa disposa d’un sostre retràctil automàtic i és un auténtic molt agradable jardí al centre de Barcelona, escenari ideal també per rematar l’àpat amb unes postres, un cafè i una copa. Disposa d’una carta digital de vins, licors i còctels, que presenta als seus comensals en “tablets” per triar la beguda. El celler té 450 referències de vins i 150 de licors (a més dels 18 tipus de còctels). El sommelier és David Amat.
Especialitats de la casa
– Sopa freda de tomàquet amb tàrtar de gambes i gelat de llima-api: 21,90 €
– Lleugers canalons de llamàntol: 26,90 €
– Fals steak tàrtar, com de carn però sense carn, amb remolatxa com a protagonista: 18,90 €
– Turbot a la graella amb endívies al buit: 31,10 €
– Colomí de Bresse en dues coccions: 30,85 €
– Versió del “cheesecake: 11,00 €
– Menú de Mercat (migdies de dilluns a dissabte): 29,90 €
– Menú “El Petit àpat gastronòmic”: 52,50 €