Abraham García és un dels grans personatges de la gastronomia de Madrid. Sens dubte, un gran xef, que ofereix la seva cuina al seu restaurant, Viridiana, un lloc entranyable, amb dues estances, una a la planta baixa i l’altre a nivell de carrer, ambientades en la famosa pel•lícula de Buñuel. Menjar a Viridiana és entrar en el món d’Abraham i assaborir els seus excel•lents plats, de línia tradicional, que entren pels ulls, les aromes predisposen i finalment el comensal gaudeix de menjar-los. La carta és extensa i apetitosa. A la carta de vins, de 33 pàgines, s’hi troben 23.000 botelles de tot el món. Viridiana és tota una experiència culinària singular que cal tenir molt en compte per gaudir de la bona cuina de sempre, en un marc càlid i molt agradable del món cinematogràfic espanyol.
Especialitats de la casa
– Gaspatxo andalús amb tomàquet raf i pa cruixent de Cerdanya:
– Foie d’ànec mi cuit al fum d’Arce, chutney de taronges amargues i Sauternes:
– Cargols a la llauna:
– Ous de corral a la paella sobre mousse de bolets i tòfones fresques:
– Tripa amb cigrons:
– Mousse de xocolata amarga amb faves de tonka damunt d’arròs amb llet de coco: