Amb més de 50 anys d’història, és tot l’exemple d’un restaurant magnífic, per la seva cuina, servei, celler i decoració. Al capdavant hi ha els seus propietaris, dos grans professionals, Josep Monje, que l’any 2013 va entrar com acadèmic de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i el seu fill Pere Monje, nomenat també l’any 2013 millor Director de Sala per jurat dels Premis Nacionals de Gastronomia, que compten amb un excel·lent equip humà. Decoració de luxe i estil modernista “belle epoque”. Servei excepcional amb els “maîtres” Javier Oliveira i Luis González. Un dels cellers més complets del país, a càrrec del sommelier José Martínez, que es pot visitar si es demana i que té més de 15.000 ampolles i unes 1.500 referències. La cuina és catalana de mercat està a càrrec del xef David Andrés, al capdavant d’un equip de 15 professionals. Disposa de 5 varietats de pa d’elaboració pròpia. Moltes distincions merescudes avalen la trajectòria professional de Josep Monje, que va rebre l’any 2013 les ’Claus d’Or de Barcelona’; i de Via Veneto. Col·labora anualment amb les Escoles d’Hostaleria més prestigioses del món, espanyoles, americanes, belgues, franceses i portugueses. El restaurant té una estrella a la Guia Michelin. Cal destacar les iniciatives gastronòmiques amb gran èxit, com són els menús gastronòmics de temàtica concreta, com el de la tòfona negra i blanca (en temporada), el de Primavera i el Gran Menú històric. Els seus comensals disposen d’un espai per gaudir de la sobretaula amb un gran assortiment de licors. És membre de Barcelona Premium.
Especialitats i preus:
Tartar d’escamarlans i gambes amb amanida “Waldorf” i sorbetd’api, 38,00 €
Llagostins al vapor amb vichysoisse de porro i coco, 32,00 €
Canelons farcits de pollastre raça Prat “Pota blava”, 28,00 €
Arròs de Pals amb gambes i tallarines de calamar de potera, 36,00 €
Ànec rostit en el seu propi suc “a la presse” (min, 2 persones) (el gran clàssic de Via Veneto des de l’any 1967), 42,00 €
Filet de vedella “Rubia Gallega” amb lingot de patata Macaria i salsa Café de París “a la minute”, 39,00 €
Taronges a l’estil Via Veneto, 17,00 €
Menú degustació: 95,00 €
Menú tófona: 125,00 €
Vins de la casa: Vi Blanc D.O. Penedès”Finca Els Camps”de Cellers Jané Ventura, 33; Vi Negre D.O. Pla de Bages”Abadal Cabernet Merlot”de Masies d’Avinyó, 22,70 i el Cava Brut”Reserva de la Família”de Juvé i Camps, 34,50.
Serveis:
Aire condicionat. Aparcament. Aparcacotxes. 7 menjadors privats per fins a 95 comensals.
Amb més de 50 anys d’història, és tot l’exemple d’un restaurant magnífic, per la seva cuina, servei, celler i decoració. Al capdavant hi ha els seus propietaris, dos grans professionals, Josep Monje, que l’any 2013 va entrar com acadèmic de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i el seu fill Pere Monje, nomenat també l’any 2013 millor Director de Sala per jurat dels Premis Nacionals de Gastronomia, que compten amb un excel·lent equip humà. Decoració de luxe i estil modernista “belle epoque”. Servei excepcional amb els “maîtres” Javier Oliveira i Luis González. Un dels cellers més complets del país, a càrrec del sommelier José Martínez, que es pot visitar si es demana i que té més de 15.000 ampolles i unes 1.500 referències. La cuina és catalana de mercat està a càrrec del xef David Andrés, al capdavant d’un equip de 15 professionals. Disposa de 5 varietats de pa d’elaboració pròpia. Moltes distincions merescudes avalen la trajectòria professional de Josep Monje, que va rebre l’any 2013 les ’Claus d’Or de Barcelona’; i de Via Veneto. Col·labora anualment amb les Escoles d’Hostaleria més prestigioses del món, espanyoles, americanes, belgues, franceses i portugueses. El restaurant té una estrella a la Guia Michelin. Cal destacar les iniciatives gastronòmiques amb gran èxit, com són els menús gastronòmics de temàtica concreta, com el de la tòfona negra i blanca (en temporada), el de Primavera i el Gran Menú històric. Els seus comensals disposen d’un espai per gaudir de la sobretaula amb un gran assortiment de licors. És membre de Barcelona Premium.
Especialitats i preus:
Tartar d’escamarlans i gambes amb amanida “Waldorf” i sorbetd’api, 38,00 €
Llagostins al vapor amb vichysoisse de porro i coco, 32,00 €
Canelons farcits de pollastre raça Prat “Pota blava”, 28,00 €
Arròs de Pals amb gambes i tallarines de calamar de potera, 36,00 €
Ànec rostit en el seu propi suc “a la presse” (min, 2 persones) (el gran clàssic de Via Veneto des de l’any 1967), 42,00 €
Filet de vedella “Rubia Gallega” amb lingot de patata Macaria i salsa Café de París “a la minute”, 39,00 €
Taronges a l’estil Via Veneto, 17,00 €
Menú degustació: 95,00 €
Menú tófona: 125,00 €
Vins de la casa: Vi Blanc D.O. Penedès”Finca Els Camps”de Cellers Jané Ventura, 33; Vi Negre D.O. Pla de Bages”Abadal Cabernet Merlot”de Masies d’Avinyó, 22,70 i el Cava Brut”Reserva de la Família”de Juvé i Camps, 34,50.