Des de l’any 1999, quan Ramon Reverter i la seva esposa Àngels Canalda van comprar aquest acreditat restaurant que des del 1986 oferia cuina marinera típica d’aquesta població, l’establiment continua realitzant una positiva feina, amb plats ben elaborats de marisc i peixos, que realitza el patró. Cuina tradicional amb productes de qualitat, procedents de la llotja, que està a menys de cent metres. El restaurant es troba situat enfront del port i té un ampli i lluminós menjador, dirigit per Àngels, de moderna i elegant decoració de línia clàssica. El celler, amb unes 80 referències. Té 2 varietats de pa d’elaboració propia. Disposen d’una cafeteria amb servei de tapes i racions.
Especialitats de la casa
– Ostrons del Delta (6u): 13,29€
– Paella marinera: 15,50€
– Rap a la marinera: 21,00€
– Turbot als alls tendres: 28,00€
– Filet al pebre: 22,00€
– Crep farcit de crema catalana: 6,60€
– Menú de la casa: 20,90€
– Menú Varadero (min. 2 persones): 33,00€
– Menú Delta (min. 2 persones): 41,00€
– Menú Montsià (min. 2 persones): 45,10€
– Menú Degustació (min. 2 persones): 62,00€
– Vi de la Casa: Garnatxa (DO Terra Alta), 10,00€
Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Accés per discapacitats. Admet mascotes.