Restaurant i hotel creat per Pepe Marin Roca i Encarnación Bayarri Vizcarro l’any 1973, amb l’objectiu d’oferir una bona cuina de línia mediterrània amb tocs d’autor, sempre a partir d’un producte de gran qualitat. Amb el pas del temps es va incorporar la nova generació, el seu fill José qui, després de dos anys d’estudis d’hostaleria, està des del 1992 al capdavant de la cuina a la qual ha afegit uns tocs creatius i d’autor però seguint sempre la filosofia inicial de l’establiment. Encarna, germana de José, dirigeix el servei de sala personalitzat amb amabilitat, i el seu espòs, Juan, assumeix les funcions de somelier, estant a cura d’un celler amb unes 40 referències de vins i caves, principalment de la regió. El menjador té una decoració senzilla de línia contemporània i pot acollir fins a 60 comensals. Dia a dia, amb aquest bon fer d’aquesta família el restaurant s’ha acreditat com un dels millors de la localitat, obert sempre exceptuant dos dies de l’any.
Especialitats de la casa
– Pop amb allada i cloïssa fina: 16,00 €
– Carpaccio de gambes: 15,00 €
– Arròs “illa”: 19,00 €
– Manetes de porc desossades amb mix de bolets i xoriço ibèric: 12,00 €
– Turbot al forn: 21,00 €
– Flam d’ou i nata a la vainilla: 5,00 €
– Menú: 18,50 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €