Va obrir les seves portes en ple cor del Passeig de Gràcia de Barcelona el setembre de 1998, amb l’objectiu de divulgar la cultura tailandesa en totes les seves vessants, no només de la seva gastronomia, sinó també de la seva manera de ser, la seva filosofia de vida i els seus costums ancestrals. Disposa d’una entrada confortable i espaiosa per a prendre una copa mentre s’espera la taula. A la recepció, tailandeses amb els típics vestits tradicionals donen la benvinguda. A l’interior hi ha diversos espais i taules de diversa capacitat, un altell i una sala tradicional tailandesa per asseure a nivell de terra mentre s’assaboreixen els plats al més pur estil tailandès. El director de la sala és William Hernández i el xef, Krissasdakorn Akkala. La carta de vins té unes 50 referències.
Especialitats de la casa
– Som tam – Amanida de Papaies verdes amb cacauets i suc de llima: 11,80 €
– Kaproaw kai – Delícies de pit de pollastre saltejades amb alfàbrega i pebre verd en gotim: 14,75 €
– Kio wan nua mapraw – Filets de vedella al curri verd amb verdures servit en coco fresc sencer: 18,20 €
– :
– :
– :
– :
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €