Restaurant gastronòmic de l’hotel Grums, amb un innovador i insòlit concepte de restauració ecològica a prop del Paral·lel de Barcelona, que compta amb el seu propi hort a la terrassa jardí de l’establiment. Els xefs Miquel Guimerà i Xavi Lahuerta treballen amb productes de cultiu exclusivament orgànic i alimentació natural, sense additius ni tractaments, controlats genèticament i manipulats amb tota garantia fins a la taula. És cuina mediterrània & hort urbà. Miquel Guimerà també va obtenir el premi Gastronia al restaurant El Racó de la Cala, de Tarragona, el 2001 i va ser designat “Xef de l’any 2005”, al costat de Xavier Andreu, al mateix restaurant. Dirigeix la sala, que té decoración vintatge i capacitat per a uns 60 comensals, Jackie Jordan. El comensal pot triar menjar a l’aire lliure al costat dels cultius i les plantes o al menjador de l’interior. Celler amb 40 referències de vins.
Especialitats de la casa
– Patates braves del Terrer: 6,00 €
– Amanida orgànica amb fruits vermells i formatge fresc: 8,00 €
– Vedella amb jardí de mini verduretes i vegetals: 20,00 €
– Donats de lluç amb maionesa de wasabi: 16,00 €
– Secret ibèric amb mini carbassó i cebetes: 16,00 €
– Escuma de iogurt amb maduixes porexpan: 6,00 €
– Menú: 12,00 €
– Menú degustació: 25,00 €