El Castell de la família Tàpies és un restaurant que compta entre els millors de Catalunya, tant per la cuina com pel seu marc, celler i servei. Poder gaudir i assaborir la seva gastronomia en el seu elegant menjador és una experiència inoblidable. La cuina de autor, de temporada i de proximitat que combina técniques tradicionals amb noves tendències, la realitza el xef, Salvador Trabalón. El servei és d’alta escola i el dirigeix Jerôme Prousel que té cura també del celler completíssim amb unes 500 referències. Tot el conjunt justifica àmpliament el viatge. El restaurant fou completament renovat l’any 2005, té una capacitat per a 60 comensals. Especialitats: Ostra amb infusió freda d’api, raifort i llimona en salmorra, 23,00; terrina de foie gras amb palo cortado, cireres i ametlla amarga, 23,00; làmines de pop i papada de porc amb pa amb tomàquet i emulsió d’herbes fresques, 23,00; colomí rostit, regatones farcits, estragó i pera, 28,00; peix de llotja salvatge amb olives verdes, fonoll i suc de musclos, 28,00; porcell cruixent amb prunes, amaretto i tòfona d’estiu, 28,00; espatlla de cabrit amb suc del seu rostit, pastís de patata i mongeta tendre, 28,00; xocolata negre Guanaja, té earl grey i cítrics, 12,00; selecció de formatges artesans del Pirineu, 14,00. Menú degustació “Tàpies”, 65,00. Menú degustació “El Castell”, 85,00. Vi de la casa: Cervoles negre D.O. Costers del Segre.
Especialitats de la casa
– Ostra amb infusió freda d’api, raifort i llimona en salmorra: 23,00 €
– Terrina de foie gras amb palo cortado, cireres i ametlla amarga: 23,00 €
– Colomí rostit, regatones farcits, estragó i pera: 28,00 €
– Porcell cruixent amb prunes, amaretto i tòfona d’esti: 28,00 €
– Xocolata negre Guanaja, té earl grey i cítrics: 12,00 €
– Menú degustació “Tàpies”: 64,00 €
– Menú degustació El Castell: 85,00 €
– Vi de la Casa: Cervoles negre DO Costers del Segre.