És el primer restaurant que els germans Murtró, Roger i Marc, van obrir fa ja 13 anys a Reus, un petit local rústic amb el nom de Tapes i Tapes, no lluny del segon Més que Tapes, a dues passes de la plaça Mercadal i que el nom no respon gens a l’oferta culinària d’envergadura que hi trobem. Per aixó tenem prevís després de la reforma del local que volen dur a terme també l’hi canviaran el nom per un més escaient a la selecta cuina de sensacions per compartir que tenen. Aprofitant una vella casona rehabilitada en línia rústica el restaurant s’estructura actualment en vertical, amb dos petits menjadors a planta baixa, davant de la barra del bar, un menjador d’una sola taula al primer pis i unes altres al segon, acabant amb els serveis i la cuina al “colomar”. Bon celler, servit en magnífiques copes grans de Riedel i una cuina molt treballada, ben presentada, en la que el producte de temporada es fusiona en gustoses combinacions ben reeixides, en una línia oberta a suggeriments mundials, cuines orientals (japonesa) i llatinoamericanes (Perú, Mèxic). Una experiència gastronòmica molt positiva que si milloren com tenen previst el local i algun detall del servei com els tovallons, es pot situar l’establiment entre els més destacats de Reus, que per la cuina ja ho és.
Especialitats de la casa
– Amanida de salmó i llagostins: 9,90 €
– Carpaccio de gamba: 10,90 €
– Steak tàrtar amb gelat de mel i mostaza: 14,90 €
– Ceviche de corvall: 13,90 €
– Ous amb baldana i papada: 9,95 €
– Brownie de te matcha amb xocolata blanca: 5,50 €