Amb un nou interiorisme súper original, transgressor i agradable, fet per Cristy Campoy, el Tapes 24, de Carles Abellan, a la Diagonal/Tuset, ocupant el mític local de Jose Luis, ha reobert portes, amb un horari amplíssim, que no accepta reserves.
Manté la terrassa exterior i ja a l’interior, baixant tres escales, trobem un sorprenen espai, amb cuina a la vista, barra plena de suggeridora oferta gastronòmica, taules altes i taules baixes, sofàs, tapisseria, pintures al sostre i llums de colors, que predisposen als comensals a un immens festí de les millors tapes del prestigiós xef i gran empresari Carles Abellan, que es preparen al moment. La carta, ben dissenyada també per Cristy, anuncia l’oferta culinària que destaca per la seva bona relació qualitat /preu. El servei, dirigit per José Luis Dieguez, és cordial i diligent. El celler inclou els vins del mateix patró. Una nova referència al centre de la gran avinguda que travessa la Ciutat Comtal, per gaudir i compartir en un ambient informal i distès, xulíssim, de les millors tapes de Carles Abellan.
Especialitats de la casa
– El “Madriles” de calamars: 9,50 €
– Sepionets de platja: 18,00 €
– Callos a la madrilenya: 18,00 €
– Arròs de carxofes del Maresme a la brasa amb pernil: 18,00 €
– Eriçons a la brasa i gratinats: 12,00 €
– Carquinyolis amb trossos de xocolata negre: 6,50 €
– :
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €