S’autodefineix com a casa de menjars i la seva façana i aspecte físic recorda a una antiga taverna de barri. El local sembla petit, però amaga diferents espais i secrets. Està la barra per 8 persones, la sala amb 8 taules de fusta, d’antany, sense estovalles; i un menjador secret atravessant la cuina. En aquesta sorprenent escenografia original, s’amaga una extraordinària cuina elaborada pel xef Toni Romero que combina perfectament producte amb creativitat aconseguint platerets a compartir molt assolits que arriben a aconseguir l’alta cuina, com la llebre a la royal. Per endinsar-se en aquestes suggestives elaboracions del Suculent, el millor és, seguir el consell del cap de sala, Eugeni Escolà, demanar el menú degustació i submergir-se en un mar de sensacions gustatives molt diverses que des de maig del 2012 ofereix aquest establiment situat en el Raval barceloní. Uns plats què ens porten a una experiència gastronòmica molt interessant plena de colors, gustos i contrastos d’una cuina molt treballada en aquesta casa de menjar, propietat d’Antonio Romero, amb un servei molt amable, que té molts seguidors a la Ciutat Comtal. Tot un encant.
Especialitats de la casa
– Ou de corral, escuma de tòfona i bolet: 9,50 €
– Ostra amb xufa: 5,00 €
– Tàrtar de llamàntol amb cruixent de pollastre: 16,00 €
– Canapé de cresta de gall glassejada: 5,50 €
– Pèsols del Maresme amb tàrtar de sípia i cansalada ibèrica: 19,50 €
– Pastís de xocolata, avellanes i mandarina: 7,00 €
– Menú degustació: 48,00 €
– Menú degustació: 68,00 €
– Vi de la Casa: DO. Montsant, 17,00 €