Situat al centre de Gandesa, amb una decoració de contrastos entre modernisme i avantguardista ofereix una interesant cuina de la terra tradicional evolutiva, molt treballada, que el xef propietari sap donar-li un toc personal, d’autoria. Una cuina partir de productes propers amb alguna salsa oriental i amb acurades presentacions, que té la màxima expressió en el menú Gran Gourmet, amb 8 plats més les postres, variats, de terra i mar, ben elaborats y molt satisfactoris. Totes les postres són casolanes. Cal considerar també molt positiu l’equip igualment molt jove que atén amb molta amabilitat i diligència la sala que té una capacitat per a uns 40 comensals; aconsellen i informen amb precisió de la composició de cada plat, expliquen els productes emprats i les elaboracions. El celler és molt ampli amb més d’un centenar de referències de vins principalment de la Terra Alta. Certament la jove parella David Moseguí i Elisa Borras, de Ginestar, porten amb molt encert la gerència i la cuina d’aquest. David va començar a treballar en diferents restaurants de les comarques tarragonines, fins que al 2012 entra a la cuina de Sibarites, en la seva anterior ubicació. Després del canvi de lloc i amb el suport de l’Elisa, es fa càrrec als inicis del 2017 del restaurant. Sorprèn a Sibarites la decoració del menjador, molt acurada i agradable, combinant elements clàssics amb moderns, llums d’èpoques passades amb aranyes, parets de pedra vista, decorades amb botelles de vins de la Terra Alta i un gran mapa que situa les varietats de vinya de la comarca. Junt a l’entrada està la barra i en la sala les taules ben separades disposen de amb estovalles i tovallons de roba i bona cristalleria. Això més la bona cuina el situa entre els millors de la comarca.
Especialitats de la casa
-0stra amb granissat de poma verda i cogombre
– Tartar de tonyina vermella Balfegó amb ou de guatlla i tòfona
– Sopa de tomàquet raf amb la seva esponja i peix de roca a la brasa
– Carpaccio de rap amb remolatxa, melmelada d’oli i espàrrec blanc Foz Clua
– Espatlla de conill amb tocs orientals; arròs cremós de plàncton i gamba vermella
– Lluç amb cromatisme violeta
– Filet de porc ibèric amb salsa de foie-gras i textures de patata
– Coco, yuzu, iogurt i llima verda.
– Menú Cap de Setmana: 23,00€
– Menú Gourmet: 30,00€
– Menú Gran Gourmet: 45,00€
– Vi de la Casa: DO Terra Alta