L’any 1993, Ada Parellada, de la coneguda família hostelera dels Parellada, va inaugurar aquest restaurant a l’Eixample, que ocupa un local molt singular i que gaudeix al seu torn d’una decoració també peculiar, que crea una atmosfera molt exclusiva, ventiladors tropicals en el sostre molt alt, llums antics de llàgrimes, diferents colors a les parets… En aquest local informal, que pot acollir a 90 comensals, s’hi ofereix una cuina de mercat, que elabora la mateixa Ada Parellada, gran professional dels fogons i autora de llibres de receptes. La carta canvia cada dos mesos. El celler té unes 500 referències i està a càrrec de Santiago Alegre que també té cura del menjador. Disposa d’una varietat de pa d’elaboració pròpia. El restaurant, tot un referent gastronòmic en el barri, organitza moltes activitats culinàries, com tallers de cuina per a grans i petits, fins i tot el “Mans i Pans”, per aprendre a fer pa i massatges eròtics.
Especialitats de la casa
– Macarró farcit de botifarra negre: 6,50 €
– Croquetes de carn a la brasa: 6,50 €
– Magret d’ànec amb albergínia i poma,: 12,00 €
– Tonyina amb un toc picant: 16,00 €
– Fred i calent de foie amb parmesà: 18,00 €
– Delírium trements de xocolata: 6,35 €
– Menú: 15,75 €
– Menú degustació: 30,00 €
– Vi de la Casa: Ca N’Estruch, 17,00 €