El restaurant Segaria Thai, de La Sella Golf Resort&Spa, va iniciar una nova i apassionant experiència culinària en introduir des de l’any 2013 i en determinats dies de l’any, segons temporada, el nou concepte de cuina Tailandesa. El restaurant treballa minuciossament per oferir els millors sabors i receptes als seus clients, incluint una corrent moderna a la gastronomia tailandesa sense comprometre la seva autenticitat. La decoració del menjador és clàssica i elegant amb un toc tailandès i té una capacitat per a 70 comensals, més altres 40 a la terrassa. La carta de vins suma una trentena de referències.
Especialitats de la casa
– Cruixents tradicionals asiàtics servits amb salsa de chili dolça:
– ucosos “rollitos” de primavera farcits de verdures acompanyats de la nostra maionesa casolana de chili i llima:
– Delicioses croquetes casolanes de peix amanides amb salsa dolça de pruna, mel i gingebre:
– Suau curri groc amb pollastre guisat, carabassa i mongetes verdes:
– Tallarines d’arròs saltats amb “gambones” en una salsa de cacauet:
– “panna cotta” de gingebre i alfàbrega sobre compota de fruites del bosc:
– Menú degustació Phuket: 29,90 €
– Menú degustació Bangkok: 35,90 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €