El restaurant Santceloni, amb 2 estrelles a la Guia Michelin, membre de Relais & Châteaux i integrant al seu torn de Les Grandes Tables du Monde, porta més de 18 anys sent un dels restaurants gastronòmics de referència a Madrid. Santceloni és el lloc on gaudir en un entorn de confort i elegància, d’una cuina d’arrels amb elaboracions perfectament executades, estant sota la cura un dels equips més consolidats del panorama gastronòmic internacional amb tres directors d’orquestra; Óscar Velasco en la direcció de cuina, Abel Valverde a la direcció de sala i David Robledo com sommelier. L’oferta gastronòmica de Santceloni, està composta per la seva Gran Menú Gastronòmic amb el qual poder descobrir la filosofia de la casa i que es pot gaudir tots els dies, també un menú degustació servit els dies laborables, per poder delectar d’una experiència gourmet, però ‘a un altre ritme’ amb menys plats i servit en un menor temps, i també, la carta per aquells que gaudeixin més amb aquesta opció. L’oferta es completa amb l’acurada i selecta selecció de formatges. I per acompanyar tot això, qualsevol referència del celler, amb una enorme i acurada selecció de vins. A les instal·lacions hi ha un Cigar Club, espai semi obert per a aquells clients que desitgin fer una sobretaula gaudint dels cigars de la seva especial cava de cigars. El equipàs de Santceloni, amb una sorprenent compenetració i coordinació, aconsegueixen l’equilibri perfecte on tradició i innovació van de la mà en tots els aspectes del projecte.
Especialitats de la casa
– Espàrrecs blancs, orxata de xufa i coliflor:
– Gamba roja flambejada al whisky:
– “San Pedro” amb patates, raifort i cítrics:
– Selecció de formatges:
– Crema de cafè amb un mousse de xocolata cuita:
-