El conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, situat a l’entrada de la població, a només dos quilòmetres de Reus, va experimentar una important renovació total el 2015, que va canviar el seu marc físic i la decoració, abandonant l'ambient rústic que l'havia caracteritzat fins aleshores. Ara, l’establiment de la família Sanromà presenta una línia arquitectònica vanguardista, amb un menjador elegant, confortable i modern, que destaca per l'espai, la llum natural, la sonorització, la il·luminació i la climatització, tot amb una predominància de fusta noble de color clar. Les taules són àmplies i la manteleria és fina, tot aportant un toc d'elegància a l'ambient. Però el restaurant segueix destacant per la seva excel·lent cuina, una tradició que el caracteritza des de la seva inauguració l'any 1983. Aquest establiment de gestió familiar va començar amb el matrimoni Agustí Sanromà i Rosa Vives. Més tard, els seus fills, Rosa i Agustí, es van incorporar al negoci, i amb el temps es va produir el canvi generacional. Des del 2004, els joves porten les regnes del restaurant. El restaurant ofereix una carta molt apetitosa de cuina casolana i artesana, basada en productes de primera qualitat. Una característica distintiva és que disposen d'un hortet a la part posterior del local on conreen alguns dels productes utilitzats a la seva cuina, com escaroles, cols, tomàquets, maduixes i herbes aromàtiques. També tenen un segon hort més gran on cultiven altres verdures i gallines per a la producció d'ous ecològics. Això significa que molts dels ingredients provenen de "Km. 0", assegurant una frescor i qualitat excepcionals als seus plats. Els plats, que segueixen les tradicionals receptes de les àvies, estan realitzats amb vocació i paciència, tot i que no oblidant algunes aportacions innovadores. L'any 1998 es va dur a terme una reforma del restaurant, que va eliminar el bar de l'entrada per crear un petit i acollidor rebedor, decorat amb detalls de gran gust. Posteriorment, es van realitzar altres millores amb l'objectiu de garantir el confort dels comensals, arribant a la culminació el 2015. Rosa Sanromà ha après tots els secrets dels fogons de la seva mare, una tradició culinària que es remunta a la seva àvia Rita, una pionera en l'art de la cuina. Això ha permès que mantingui l'essència de la cuina familiar i alhora s'hagi adaptat als temps actuals, perfeccionant els plats i incorporant noves tècniques culinàries. La bodega del restaurant està molt ben assortida i ofereix una carta de vins amb més de 250 referències diferents, amb un fort enfocament en vins de les comarques tarragonines, especialment els Priorats i Montsants. L'Agustí, sommelier titulat internacionalment, s'encarrega tant del menjador com de la selecció de vins, demostrant un excel·lent criteri. És aconsellable deixar-se aconsellar per ell, ja que sempre té alguna novetat vinícola interessant per compartir, a més de dirigir la sala amb gran professionalitat. Val la pena destacar les suggerències diàries basades en els productes de temporada que ofereixen.
Especialitats de la casa (preus sense IVA)
– Caneló d'ànec amb tòfona (en temporada): 16,75 €
– Raviolis de gamba i porro semi-fred amb vinagreta: 13,75 €
– Carpaccio de peus de porc i botifarra amb vinagreta d'avellana: 11,75 €
– Rap allagostat amb fesols, calçots i salsa de romesco: 23,50 €
– Cocotxas de lluç amb patates i ceba tendra: 21,75 €
– Espatlla de corder al forn: 23,75 €
– Cua de bou guisada a l'estil clàssic amb herbetes: 24,50 €
– Pastís d'albercoc amb gelat de Maria Lluïsa: 7,75 €
– Tarta Tatin: 7,75 €
Preu Menú degustació: 59,00 €