Obert el 1976, a prop de la platja de Pals / Begur, els germans Font ofereixen en un ambient provençal, una cuina de mercat, de sabors i primeres matèries molt variats i d’inspiració empordanesa. Sens dubte va ser i continua sent un gran referent de l’excel·lent cuina empordanesa. Dels fogons s’encarrega Jaume, que forma part de la Cuina de l’Empordanet. Amb molts anys al davant dels fogons coneix tots els secrets de la cuina tradicional catalana i la seva sapiència culinària es deixen sentir en totes les seves elaboracions. A la sala, Josep aconsegueix un bon servei, amable i atent. El celler és completíssim, amb uns 500 vins i caves diferents. Té 5 varietats de pa d’elaboració pròpia.
Especialitats de la casa
– Tàrtar de tonyina amb alvocat, maionesa wasabi i crudités: 21,00 €
– Foie gras a la sal, cruixent d’arròs i figues naturals: 21,00 €
– Raviolis de porros amb escamarlans i sobre una crema de crancs: 21,00 €
– Arròs de Pals a la llauna amb marisc sense fein: 22,00 €
– Suquet de peix de la nostra costa al forn amb gamba de Palamós: 29,00 €
– Bunyols de xocolata, crema de vainilla i gelat de torró: 12,00 €
– Menú degustació: 59,00 €
– :
– Vi de la Casa: D.O. Empordà., 17,00 €