Lluny del centre de la marinera població de l’Ampolla, a la zona residencial de l’Passeig de l’Arenal, enfront de la mar i amb belles vistes de la badia de l’Fangar i a la llunyania el seu emblemàtic far es localitza aquest restaurant obert al febrer de 2019 pels germans Roda, Hector i Eduard, que compten amb el suport de les seves esposes Alba i Tere. El local és certament bonic, modern i minimalista, amb una esplèndida terrassa de vidre i un privat al primer pis. Hector Roda de petit ja trastejava a la cuina d’un parent seu a l’Aldea. Després va estudiar a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils i va estar a la cuina de Michel Guerard. La seva cuina al Rodamar és mediterrània i de proximitat, avantguardista i plena d’inquietuds. Li agrada jugar amb els productes per aconseguir nous sabors i gustos als seus plats molt elaborats, utilitzant alhora les llargues coccions a baixa temperatura i reduccions de salses. Ben presentats. El menú degustació (50 euros), és una mica atrevit però satisfactori i de bon nivell gastronòmic, que inclou les principals creacions d’aquest jove xef. Un restaurant molt agradable i tranquil que gaudeix d’una bona cuina i que és un referent en els “Terres de l’Ebre”.
Especialitats de la casa
– Arròs caldòs de llamàntol: 20,20 €
– Pop a baixa temperatura amb patata macaria, papada de porc Durac, reducció de salsa de carn, puré d’esberginia sucarrada i tocs d’allioli d’all de negre: 19,50 €
– Estofat de senglar: 21,95 €
– Llenguado acompanyat de crema d’espàrrec, coulis de mango i de pebrot vermell, varietat de pimentons i espàrrec brassejat: s/m
– Entrecot d’Angus amb verduretes brasejades, reducció de salsa de carn i tocs d’hummus: 26,00 €
– Tarta tatin amb chantilli sobre terra de brownie: 5,40 €
– Menú Compartir: 30,00 €
– Menú Degustació: 50,00 €
– Vi de la Casa: El Molí DO Terra Alta, 17,00 €