És, ara com ara, sens dubte un dels millors restaurants de València i tot un referent a la Comunitat de la més destacada cuina creativa. Bernd Knöller, d’origen alemany (Selva Negra), va començar la seva marxa per aquestes terres com a cuiner de diversos restaurants. De 1993 a 2001 va regentar amb brillant èxit el seu primer restaurant propi, El Ángel Azul, a València. El 10 de setembre de 2001 va inaugurar Riff per oferir la seva cuina d’autor en un entorn modern amb suma elegància minimalista, on pot posar en pràctica les últimes tècniques culinàries, com la cocció a baixa temperatura, i així donar regna solta al seu enginy creatiu. La trajectòria de Knöller, àmpliament reconeguda, es confirma al 2008 atorgant-li la guia Michelin, una estrella, que manté. Knöller elabora una cuina de línia mediterrània de mercat que reinventa, imagina i s’allunya de la rutina, una cuina creativa complementada amb un ampli celler, amb més de 300 referències de vins tant nacionals com estrangers. El restaurant es troba a cinc minuts del cor de València i de la Ciutat de les Ciències. El menjador, un espai preciós de modernitat absoluta, en tons blancs i grisos, té una capacitat per 40 comensals i està sota la direcció de Paquita Pozo, que exerceix igualment de sommelier. Disposa de 2 varietats de pa d’elaboració pròpia.
Especialitats de la casa
– Sèpia, xufla, raim de pastor: 29,00 €
– Llagosta, pinyó, tomàquet, herbes aromàtiques: 49,00 €
– Arròs melós, tomàquet, enciam, cloxinas; anguila, camelina, brou d’arròs negre: 39,00 €
– Colomí de Araiz, blat de moro, moteruelo: 45,00 €
– Préssec, chocolata Manjari 64%, arròs; mel de Javier, iogurt d’ovella, pol·len:
– :
– Menú migdia: 39,00 €
– Menú excel·lent: 135,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €