“Ricard Camarena és un cuiner valencià que compta amb una estrella Michelin i tres sols Repsol pel seu restaurant ‘Ricard Camarena Restaurant’ inaugurat el 2012. A més també regenta el gastrobar ‘Canalla Bistro’ i la gastrobarra ‘Central Bar’ al mercat Central de la capital del Túria. Camarena compta també a Habitual, al mercat de Colom. Després de dos anys assessorant el Ramses de Madrid, en els últims temps ha bolcat la seva gran sapiència culinària al restaurant del carrer Sunsi, que porta el seu nom i que és el vaixell insígnia de tota la seva flota. Ricard Camarena, va cursar els seus estudis d’hostaleria a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de València. El gener del 2006 va ser proclamat Restaurant Revelació a la Cimera Gastronòmica de Madrid Fusió. El 2007 va ser nomenat millor cap de cuina per l’Acadèmia Valenciana de Gastronomia. De la cuina de Ricard, destaca la seva habilitat per plasmar els intensos sabors de la coquinaria valenciana sense renunciar a l’estètica i tècniques més actuals. Dirigeix la sala, elegant i minimalista, David Rabasa, que exerceix també de sommelier a cura d’un celler amb 150 referències.
Especialitats de la casa
– Ostra valenciana amb advocat i orxata de galanga:
– Arròs d’espàrrecs verds amb levadura:
– Pèssols i bacallà estofats al pesto:
– Remolatxa, fruits vermells, llet fresca i eneldo:
– :
– :
– Menú migdia (de dimarts a divendres): 35,00 €
– Menús degustació: 75,00 €
– Vi de la Casa: DO Ribera de Duero, 17,00 €