L’empresa fundada l’any 1986 per Mariano Castañe i Jové va posar en funcionament a la sortida de Mollerusa, lindant amb ja amb el terme de Golmés un servei de cafeteria i restaurant, que fou ampliat l’any 1997, per oferir altres serveis com convencions, bodes, celebracions, etc. Actualment Resquitx és una empresa familiar regentada per la mare Roser Daniel i el seus fills, Jordi i Rubèn dirigint la sala i Joel, de xef. També tenen La Boscana, a Bellvís. En els dos establiment la qualitat i el prestigi són característiques principals i ofereixen un destacat nivell gastronòmic. La cuina és de mercat i tradicional, tant en peixos, marisc que arriba directament de Pontevedra i carns, però sense oblidar les tendèncias actuals avanguardistes. Una cuina de producte molt ben treballat que s’ofereix en un marc elegant, en un menjador de selecte decoració per uns 25 comensals, situat al costat d’una magnífica terrassa pel bon temps. Celler amb un centenar de referències. Sens dubte, Resquitx és el resultat d’una dedicació molt exigent a nivel culinari, de servei i ambientació, per ser tot un referent a la comarca. A destacar la bona relació qualitat/preu.
Especialitats de la casa
– Escopinyes naturals a la planxa: 15,50 €
– Tàrtar de tonyina de l’Ametlla de Mar: 15,00 €
– Cargols a la llauna: 15,00 €
– Gambes vermelles: 18,00 €
– Llom de bacallà: 19,00 €
– Assortit de pastisseria: 6,00 €
– Vi de la Casa: Gotim Bru, 12,00 €