És el restaurant de l’arthotel****Q, sota la direcció també dels germans Ferré. Està situat a la planta noble de l’hotel, amb entrada independent i és l’ànima de l’establiment. Ambientat en el món del cinema, compta amb una terrassa amb magnífiques vistes al riu Valira i a les muntanyes que l’envolten. Ofereix una acurada cuina de mercat amb productes de temporada a càrrec del xef Jordi Banqueri. Disposa d’un celler amb més de 130 referències de vins, caves i champagnes a uns preus més que raonables, a càrrec del sommelier Òscar Quintero, que dirigeix la sala amb professionalitat. S’organitzen quinzenes temàtiques, com la dedicada a la carxofa, el calçot, la garoina, etc. També a l’espai “Plató & Co”, es fonen la restauració i un indret on degustar un bon combinat de manera relaxada.
Especialitats de la casa
– Amanida de llagostins a la planxa, tomàquet de pagès i pernil d’ànec
– Tataki de tonyina amb alvocat i “piperrada”
– Arròs de pescadors de peix i marisc (caldós)
– Entrecot de bou charolais a la brasa, patates fregides i verduretes saltejades
– Bacallà a baixa temperatura amb cigrons i cap i pota
– Pastís de formatge d’elaboració casolana
– Tiramisú, el nostre
– Menú migdia (de dilluns a divendres): 15,90 €
– Vi de la Casa: Nuviana, D.O Somontano.