Platea és un lloc sorprenent, un antic cinema reconvertit en un gran espai d’oci i gastronomia, dividit en diverses plantes, cadascuna ofereix una experiència diferent. A la planta carrer es troba El Pati, la zona de tapes, un espai amb molt d’encant que té una vista privilegiada a l’escenari i està dividit en diferents barres, cadascuna d’elles tematitzada amb el millor de la gastronomia espanyola: croquetes i truites casolanes , pintxos, tempures, amanides i entrepans, sabors de la mar, pernil de gla, adobats, etc. A la planta primera es troba “Canalla”, el restaurant del xef estrella Michelin Ricard Camarena, una proposta eclèctica, divertida i desenfadada que aposta pels productes de la més alta qualitat, temporada i proximitat. Una cuina sense regles de receptes mestizadas, un viatge pel món a través dels seus sabors. A El Fossat, la planta baixa, conviuen les millors receptes de la Mediterrània amb diferents cuines del món: l’espai Volta i Volta dedicat a les carns, Hort i Cullerot per a plats de cullera, un italià, un peruà, un japonès i un mexicà. Com a complement a l’experiència gastronòmica en Platea hi ha una gran oferta d’oci, a la planta superior hi ha una espectacular cocteleria, La Llotja, i a l’escenari sempre passa alguna cosa: música en directe, bandes, dansa aèria, concerts i showcookings.
Especialitats de la casa
– La Vermuteria:
– Dbellota:
– Cuina Italiana:
– Cuina de Mèxic i de Perú:
– Sushi-bar:
– Formatges: