Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi ha el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin Nandu Jubany. Un concepte gustatiu, construït a partir de receptes tradicionals catalanes. El restaurant resumeix l’essència de la cuina catalana combinant els millors productes de temporada i de proximitat amb una presentació contemporània i actual. Una carta adaptada als cicles estacionals de l’any. L’espai és acollidor i està distribuït de forma equilibrada en diferents ambients, que conviden a celebrar sopars informals entre amics o esdeveniments en família com dinars d’empresa que requereixen un espai privat.
Especialitats de la casa
– Coca de foie amb poma caramel·litzada i amanida de contrastos: 21,00 €
– Bolets de temporada: 26,00 €
– Arròs del senyoret (espardenyes, gamba, rap i calamar: 32,00 €
– Tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verdurete: 19,50 €
– Fricandó de vedella amb patates rosses,: 24,00 €
– Pinya a l’ast caramel·litzada amb gelat de iogurt i coco: 9,00 €
– Menú de temporada: 65,00 €