Situat a l’antiga plaça de les Peixateries amb unes vistes a la Prioral de l’església de Sant Pere de Reus, és una referència a la ciutat per la seva àmplia terrassa i la seva cuina mediterrània i marinera, amb els peixos i mariscs com a principals protagonistes. Des 2017, propietat de Lluís Llauradó, amb el suport de Gabriel Rebechi, té com a xef a Javier De Madre, cuiner amb àmplia experiència en cuina mediterrània havent treballat anteriorment per diverses cadenes d’hotels de la Costa Daurada. Aquest singular restaurant bàsicament de tapes i de plats amb productes de la mar (de la mar a la taula), disposa d’un petit menjador i una gran terrassa que ocupa gran part de la plaça, que s’omple de gom a gom en els festius a l’migdia. Un lloc ideal per fer el tradicional vermut de Reus i degustar algun dels seus plats de línia mediterrània. Un expositor presenta els peixos i mariscs del dia perquè el comensal pugui triar. A la carta, tapes fredes, tapes calentes, peix i marisc, marisc peixera diària, paelles, carns i postres. El vi de la casa és octubre blanc i negre, 16,00 €.

envelopephone-handsetmap-markercross