La cadena Paradís, d’Armando Bejar, també té un emblemàtic establiment a Madrid. Situat a dues passes del Congrés dels Diputats, en ple cor de la capital, entre els museus i hotels molt destacats, el restaurant es va inaugurar el 1990. Ofereix una línia de cuina mediterrània de temporada, amb arrels catalanes, característica de la cadena, sense oblidar altres regions d’Espanya, que elabora el xef Domingo Arco. A destacar, en temporada, l’oferta de calçotades que permet gaudir d’aquest àpat tan tradicional i popular a Catalunya, especialment de les terres tarragonines. Té 4 varietats de pans. La decoració de les sales, que tenen una capacitat per fins a 175 comensals, és càlida i moderna i la dirigeix José M. Cintas. Darrerament s’han redecorat menjadors privats amb detalls d’elegancia i confort. Celler ben proveït amb 150 referències, a cura de Pablo Cano. Disposa d’una zona de taverna, “Porta del Paradís”, on s’ofereixen racions i begudes “premium” de 7 de la tarda a 2 de la matinada, de dilluns a dissabte.
Especialitats de la casa
– Encenalls de foie: 18,00 €
– Casola de “callos” a la madrileña: 15,50 €
– Gambes de Palamòs a la planxa: 36,00 €
– Arròs de verdures de barietat bomba i elaborat amb productes de temporada: 20,50 €
– Llom de vaca gallega sobre grill de pedre volcánica i verdures: 25,75 €
– La nostra crema catalana: 7,75 €
– Menú Executiu: 29,50 €
– Vi de la Casa: Heredad Ugarte Criança, 18,50 €