Està situat als baixos de l’hotel Pessets, amb boniques vistes del jardí i les muntanyes que l’envolten. La cuina és de base tradicional, de mercat, amb una influència quasi plena del producte de la zona i la temporada. De totes maneres, la carta compta amb plats de cuina creativa, principal-ment interpretacions i adaptacions del receptari local. Els xefs són en Francesc Torrents i Meritxell Tartera. En Francesc Torrents, estudia a l’Escola d’Hostaleria de Lleida, passa per diversos restaurants i s’incorpora a la cuina de l’hotel Pessets de molt jove a les ordres de Segundo Fernan-dez. Ha anat ascendint en rang fins a esdevenir el nou cap de Cuina. Meritxell Tartera, estudia a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, fa pràctiques a diversos restaurants nacionals i internacionals amb estrelles a la guia Michelin i s’incorpora a l’hotel com a responsable de postres. Codirigeix la cuina del restaurant amb el Francesc. El fill del propietari, Ramón Aytés és el director de sala, que té una capacitat per fins a 100 comensals i una decoració elegant i agradable. També té cura del celler que guarda unes 150 referències, destacant els vins d’elaboració pròpia, Vi Bord i Biu.
Especialitats de la casa
– Tàrtar de truita de Tavascán amb la seva pell: 12,00 €
– Orella de porc amb ceps i tallarines de sípia: 14,00 €
– Arròs Pepe Plà amb carreretes i confit de porc: 16,50 €
– Ous ferrats de mango amb patates i quetxup: 6,50 €
– Tac de Morro i Orella de porc amb ceps i tallarines de sípia: 14,00 €
– Menú: 18,00 €
– Menú degustació: 38,00 €
– Vi de la Casa: Ca n’Estruc.