Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada per xef Tihomir, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs. A destacar la rebosteria totalment casolana inclosos els gelats i sorbets. Propietat de Luis Sauras, es va inaugurar l’any 2011 i el local simula una cova submarina, amb projectors que reflecteixen el mar i fauna marina a les parets. El nom de l’establiment vol recordar que és el mar d’on surt la matèria primera d’una part molt important de la seva cuina i és el mar el que recrea també la decoració del restaurant. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Stefan Yotov, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències. Disposa d’un aquari amb marisc viu.
Especialitats i preus:
Ostres de Delta de l’Ebre (6 u.), 19,90.
Gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00.
Tàrtar de tonyina Balfegó amb sorbet de bergamota, 21,00.
Graellada de peix i marisc, 27,90.
Romasquet de calamar de potera amb gambes, musclos i cloïsses, 21,50.
Arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90.
Paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50.
Mariscades, 39,90, 75,00 i 130,00.
“Chuletón” de rossa gallega de 500 grs., 25,00.
Pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90.
Menú arrossos i més (migdies), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90.
El vi de la casa és Glarima, 11,90. D.O Somontano. tots els preus són sense iva).
Serveis
Aire condicionat.
Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, recentment remodelada com a zona per als vianants, ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada per xef Tihomir, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs. A destacar la rebosteria totalment casolana inclosos els gelats i sorbets. Propietat de Luis Sauras, es va inaugurar l’any 2011 i el local simula una cova submarina, amb projectors que reflecteixen el mar i fauna marina a les parets. El nom de l’establiment vol recordar que és el mar d’on surt la matèria primera d’una part molt important de la seva cuina i és el mar el que recrea també la decoració del restaurant. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Stefan Yotov, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències. Disposa d’un aquari amb marisc viu.
Especialitats i preus:
Ostres de Delta de l’Ebre (6 u.), 19,90.
Gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00.
Tàrtar de tonyina Balfegó amb sorbet de bergamota, 21,00.
Graellada de peix i marisc, 27,90.
Romasquet de calamar de potera amb gambes, musclos i cloïsses, 21,50.
Arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90.
Paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50.
Mariscades, 39,90, 75,00 i 130,00.
“Chuletón” de rossa gallega de 500 grs., 25,00.
Pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90.
Menú arrossos i més (migdies), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90.
El vi de la casa és Glarima, 11,90. D.O Somontano. tots els preus són sense iva).