Mr Porter, part de l’exitós grup hostaler, The Entourage Group, reconegut internacionalment per crear experiències gastronòmiques singulars, va obrir les portes aquesta passada primavera en ple centre de l’Eixample de Barcelona. Desafiant els límits transforma completament la braseria tradicional elevant-la a un nou nivell d’elegància i estil. Explorant la fina línia entre plaer i temptació, presenta un concepte únic que combina amb naturalitat l’excel·lent oferta d’un steak house modern, amb l’eclèctic i canyer ambient noctàmbul dels millors bars i clubs de la ciutat. Situat en el nou Sir Victor Hotel, prèviament conegut com l’icònic Hotel Omm, i a poca distància a peu del famós Passeig de Gràcia, Mr Porter vol ser el nou go to per amants de la gastronomia, el disseny i el bon ambient. En un espai que traspua aires mediterranis i cosmopolites, l’equip d’arquitectes, Bk Architects, desafia els límits del disseny en un entorn elegant i acollidor de dia, així com rebel i atrevit a boca de nit, on els comensals podran gaudir d’una àmplia varietat de còctels al icònic bar de 360 graus de la marca. Amb un espai de 300m2, cada ingredient forma un tot harmoniós de línies, colors i formes mai vistes; el seu bar panoràmic amb 360º de fusta de roure, així com altres elements de disseny contemporanis, com els seus originals “chandeliers” amb personalitat industrial o els seus cortines metàl·liques, creen la sofisticada i canyera atmosfera. Dirigeix la sala Sergi Agorreta. El xef és Ryan Murph. El celler té unes 35 referències. Obert tot el dia, és un exemplar únic en la seva espècie. Transformant-se des un entorn elegant de dia, a un animat bar & lounge a boca de nit, l’impasse de menjar a còctels forma part del seu Adn. Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, aquesta juga un cop més amb els extrems, presentant una innovadora cuina a la vista que fusiona a la perfecció carns d’alta gamma i una varietat d’exquisits plats de verdures. La seva oferta gira entorn al foc i les brases.
Especialitats de la casa
– verdures rostides al forn Taboon amb salsa de sèsam: 11,50 €
– Lady Mignon 200 g: 36,00 €
– Bone-in filet 450 g: 53,00 €
– Chateaubriand amb foie gras: 44,00 €
– Llamàntol a la brasa amb mantega de fines herbes: 39,00 €
– Coconut ice: 15,00 €
– :
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €