El restaurant, sota la gerència i direcció de sala de Francesc Guillén Bayo des de 2014, està situat al centre del petit poble de Sispony, un dels paratges més bonics del Principat, ocupant una típica borda andorrana, certament preciosa. En aquest ambient càlid i acollidor, i veient des de les finestres tota la natura que envolta l’establiment, es pot assaborir una exquisida elaboració de plats, d’una àmplia carta que ofereix suggeriments en carns a la brasa, guisats i receptes de muntanya, de cuina tradicional. A destacar la rebosteria casolana que es presenta en un carro amb moltes varietats totes elles delicioses. Te també 3 varietats de pa. El restaurant disposa d’un ampli menjador principal, amb una capacitat per unes 94 persones i dues sales privades per organitzar tot tipus de banquets i celebracions per fins a 60 comensals. Cal destacar també la terrassa amb vistes a les muntanyes, ideal per prendre l’aperitiu. Disposa d’una àmplia bodega amb unes 180 referències.
Especialitats de la casa
– Les nostres famoses croquetes: 13,50 €
– Canelons amb molta feina com es feien abans: 17,70 €
– Melós de vedella d’Andorra confitada amb salsa de Porto, patata ratte i espàrrecs verd: 19,00 €
– Cua de bou feta a baixa temperatura amb patates fregides naturals: 18,70 €
– Cargols a la llauna: 17,70 €
– Pastissos fets a la casa del nostre carretó de postres: 6,30 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €