Ubicat enfront de la platja de Llançà, i amb precioses vistes d’aquesta i del passeig marítim a través dels seus grans finestrals, aquest restaurant, propietat de Francisco Serra i Montse Serra, va néixer l’any 1939, per la qual cosa porta una llarga singladura, que va resultar molt brillant, després de la incorporació als fogons del xef Paco Pérez. Va ser una fonda que amb el temps ha anat evolucionant fins a convertir-se avui dia en un petit hotel amb 5 suites i un destacat restaurant gastronòmic, amb terrassa envidriada coberta. La seva línia de cuina és creativa i molt interessant, que juga entre la tradició i la innovació amb gran tècnica i intel·ligència culinaria. Al capdavant de la sala, de moderna decoració, hi ha Montse Serra, l’esposa del xef. El celler conté unes 500 referències de vins i caves. Cuina vista des de la sala. Té 2 estrelles Michelin.
Especialitats de la casa
Tàrtar d’ostres, caviar i aire de poma: 55,00 €
Arròs melós en mar i muntanya, pop, pessòls, garotes i tòfona melanosporum: 58,00 €
Lenguado, mantequilla d’hivern, amontillat, bolets, pistatxos, raïm, calamar: 65,00 €
Colomí guisat d’hivern, aletes i cuixa: 53,00 €
Wagyu d’origen Kawoshima..en dos serveis: 90,00 €
Coco en Tailandia: 20,00€
Torrija de Invierno: 20,00€
Menú tradició: 160,00 €
Menú degustació: 190,00 €