És el restaurant de la Fonda Miralles, l’establiment més popular i acreditat de la localitat, propietat de Salvador Miralles, que a la vegada és el cap de cuina. Ofereix una línia de cuina casolana i de mercat, que recupera plats típics i tradicionals de la comarca. El celler té unes 70 referències de vins i caves. Disposa de 2 menjadors amplis, un té capacitat per a fins 120 comensals i l’altre fins a 280. El pa és de forns del poble.
Especialitats de la casa
– Carpaccio de llagostins amb tòfona: 14,00 €
– Xoriç de cabra: 6,00 €
– Carxofes confitades amb foie: 15,50 €
– Espatlla de cabrit al forn amb herbes aromàtiques: 24,00 €
– :
– Liquat de poma amb gelat de coco i alfàbrega: 4,00 €
– Menú setmanal: 12,00 €
– Menú cap de setmana i festius: 17,50 €
– Vi de la Casa: Crestó del Mas, 17,00 €