Un cop més, el xef Josep Moreno, amb estrella Michelin (Deliranto), ens sorprèn espectacularment deixant-nos bocabadats, amb un singularíssim nou mini restaurant: Mind & Travel Room, entre el Cook and Travel i el Deliranto, obert aquest any 2021, en el qual ofereix una experiència única. Només 2 taules aïllades per a 4 o 6 comensals cadascú per viure una nova experiència audiovisual i gastronòmica única i aluciant. S’apaguen els llums i la taula cobra vida: so i imatges envaeixen el fosc habitacle i comença el festival gastronòmic al·lucinant en el qual sabors, textures i gustos, occidentals i orientals sense oblidar Sud-amèrica combina amb els mil i un colors musicalment coordinats. Pep Moreno presenta i explica cada servei que en total són 9, tant en el context en què es mouen com en el contingut i elaboració de cada plat que poden variar diàriament en aquesta sorprenent experiència gastronòmica audiovisual. Un menú que no s’oblida, cal se suma l’ambient recreat i el servei personalitzat ofert: Comencem amb l’aperitiu de Sancho i En un lloc de la Mancha. Segueix Dies de pícnic; Ens anem a bosc; Llacuna de Nenúfars, Solcant el mar i L’època renaixentista i l’art. Finalitzem amb “Abrásame” i Els planetes. Tot això regat amb un bon Ribeiro. La imaginació i creativitat de l’xef no té límits i en els ingredients no falten ostres, pop, caviar, gaspatxo, suflé, biquini, ceviche, vieires, carpaccio, arròs, ternasco, etc. Senzillament al·lucinant l’experiència audiovisual i culinària d’aquest nou projecte d’alta gastronomia, pels millors paladars gormand; el preu és de 150 € per persona per a taules de 2 i 120 € per persona per més de 3 comensals. L’accés és per l’hotel Regente Aragón, i se situa a la fi de l’hall a la dreta.

envelopephone-handsetmap-markercross