Els germans Murtró van obrir el seu primer restaurant al centre històric de Reus, el”Tapes i Tapes” al 2005. Gràcies a la bona acollida de la ciutat, la segona obertura va arribar 6 anys després, amb el restaurant ”Més Que Tapes”, els dos a molts pocs minuts de la Plaça Mercadal. En Marc i en Roger han fet de la gastronomia la seva forma de vida, l’estimen, la viuen, la conèixen, la investiguen i la modifiquen, per tal de crear els seus plats; mantenint una ment oberta sobre els ingredients i les diferents novetats culinàries. En la seva constant evolució dins el món gastronòmic, participen de forma molt activa, treballant amb innovacions i tècniques culinàries, assistint a diversos esdeveniments culinaris. L’equip de cuina utilitza tècniques tradicionals combinades amb d’altres més alternatives i nous mètodes. Fans del Slow Cook i de la cuina a baixa temperatura s’inspiren en la cuina local, aprofitant que la zona del Baix Camp ofereix una amplíssima quantitat de productes de gran qualitat. Formes de cocció, història i productes nacionals i internacionals juguen un paper molt important dins la seva filosofia gastronòmica. Amants del producte de proximitat i Km0, però on els gustos i ingredients internacionals comparteixen protagonisme en un mateix plat, sigui a la salsa, com acompanyament o en el producte principal d’aquest. El fil conductor de la seva cuina, és la brasa. La carta es divideix en aquestes seccions: Per estimular les papil·les; fregits; brasa; per menjar amb les mans i postres. Tot exquisit.
Especialitats de la casa
Minicoca de tàrtares de sardines (2u), 9,90 €
Ostra amb granissat de mar i te matcha, 5,20 €
Rabas de potetes de calamar amb ortigues de mar i kimchi de romesco, 14,50 €
Hot dog de rossa gallega madurada (2u), 11,90 €
Carbonada de Portobello a la brasa, 8,90 €
Xampinyons a la brasa amb celeri i salsa trufada, 7,90 €
Torrija de crema catalana i bergamota, 6,90 €
– Menú migdia, de dimarts a divendres.
– Vi de la Casa: , 15,00 €