Situat al costat de l’autovia de Reus a Tarragona, a uns 3 kms. del casc urbà de la capital del Baix Camp, el restaurant Masia Crusells, un dels més clàssics i veterans de la comarca, ve oferint, des del any any 1970 en què els germans Miguel Brea el van obrir, una cuina propera, sana, tradicional i mediterrània. Per a ells la cuina és l’espai més important i valorat de l’establiment. En ella utilitzen la tècnica i les noves tendències com a eina i mai com un fi en si mateix, respectant molt la materia prima i, per això, deixen que els aliments mostrin tota la seva personalitat i essència. Els xefs són Mariano i Guillermo Miguel Brea, mentre que els altres tres germans, Jose, Fernando i Jesus son els directors de sales. El restaurant disposa a l’entrada d’un ampli bar que dóna pas als varis menjadors menjadors, que tenen una decoració clàssica i modernista. La capacitat és per a fins a 300 comensals. El celler, és també molt ampli i té un nombre molt important de vins i caves. La carta de vins inclou unes 300 referències. Per la seva capacitat, bona cuina i bon servei, cal destacar que la Masia Crusells treballa molt tot tipus de banquets i celebracions al llarg de tot l’any. Disposa d’un gran aparcament i té també un hotel de 4 estrelles al costat del restaurant que porta el nom de Brea’s. En temporada, des de la segona quinzena gener a mitjans d’abril, ofereix la tradicional calçotada.
Especialitats de la casa
– Canelons gratinats: 11,00 €
– Bunyols de bacallà: 10,00 €
– Ous fregits amb gules i allets tendres: 12,00 €
– Arròs caldós de llamàntol: 26,00 €
– Espatlla de cabrit al forn: 26,00 €
– Maduixes amb nata: 5,00 €
– Vi de la Casa: Montsant.