En un marc d’arquitectura medieval molt reeixit, en el gran saló de l’històric castell de la Suda, el restaurant Marmitia del Parador de Tortosa ofereix la cuina mediterrània i regional, amb encertades elaboracions típiques de la zona, realitzada per la xef Sandra Antolí. Plats tradicionals, elaborats amb productes naturals i de proximitat tant del mar com de la muntanya que varien en funció de l’època de l’any i els preus es mouen entre 10/20/30 €. Es pot prendre un menú de 32 € (sense begudes ) a triar entre 8/10 primers, 8/10 graelles i carta de postres. A tenir en compte el Menú tradicional Tortosí en què destaquen els embotits de cabra, formatges catalans, peix de la costa, arròs i postres típiques com els pastissets de Tortosa o la crema catalana. Dirigeix el menjador Josep M. Serret, que s’encarrega també dels vins. El celler conté unes 24 referències de vins i caves de diferents denominacions d’origen.
Especialitats de la casa
– Amanida tèbia de bacallà i carxofes amb vinagreta de tomàquet: 10,00 €
– Bacallà amb samfaina: 18,00 €
– Peix de la llotja a la planxa: 25,00 €
– “Ternasco” rostit amb patates a les fines herbes: 19,00 €
– Anguila amb suc: 16,50 €
– Pastissets del Parador i garrofetes del Papa Luna amb mistela de la Terra Alta: 6,00 €
– Menú tradicional de Tortosa: 38,00 €
– Vi de la Casa: Llàgrimes de Tardor D.O. Terra Alta.