José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agradable i tranquil·la terrassa, en primera línia, sota la popular església. En un marc elegant, decorat amb fustes nobles i quadres d’artistes locals, ofereix la cuina ben elaborada, de línia mediterrània de mercat i d’autor, plena d’inquietuds. Un restaurant familiar per gaudir de plats tradicionals però amb un toc personal del xef, Louis Philippe Capo Fourny, fill del propietari. Després de recórrer durant diversos anys les millors cuines d’Europa, s’hi va incorporar fa ja alguns com a cap de cuina. Cal destacar l’acurat servei, professional i atent. Celler compte amb unes 250 referències.
Especialitats de la casa
– Anxoves del Cantàbric sobre torrades amb tomàquet: 21,90 €
– Canelons de l’àvia: 16,50 €
– Les gambes a l’allet: 19,95 €
– Pop “a la gallega” amb parmentier de festucs: 25,95 €
– Tàrtar de bou amb foie-gras: 22,80 €
– Milfulls de vainilla de Madagascar: 9,95 €
– Menú degustació sorpresa, 60,00 (preus sense iva).:
– Vi de la Casa: Creu de l’Avit, 15,00 €