Des de 1969, Enrique Martínez ofereix en aquest restaurant, a la planta baixa de l’hotel del mateix nom, tot un regal per als sentits dels seus comensals, que poden gaudir de la millor cuina de la terra amb pinzellades de modernitat. Plats suculents de la cuina tradicional navarresa renovada i amb tocs d’autor, elaborats amb saviesa, afecte i dedicació, satisfan els més refinats paladars, essent punt obligat d’aturada per degustar aquestes exquisideses. A la cuina, compta amb el suport de Santos Fernández Lacarra i al capdavant del menjador hi ha Isabel Martínez. Té un amplíssim celler amb més de 400 referències, a cura del sommelier Pablo Muñoz.
Especialitats de la casa
– Espàrrecs guisats en el seu brou de cocció, amb ou escalfat, en temporada: 16,50 €
– Encenalls i totes les verdures d’aquest dia, saltejades en suc d’oliva negral, rovell de caseriu: 15,75 €
– Cebes tendres rostides amb bacallà, cruixent de calamar, mussolina de mostassa: 16,10 €
– Cua de vedella glacejat, parmentier de patata, herbes silvestres: 22,90 €
– Torrija caramelitzada, fruits secs, canyella gelada: 8,19 €
– :
– Menú de temporada: 34,00 €
– Menú degustació: 48,00 €
– Vi de la Casa: Cellers Gran Feudo, 17,00 €