MAHER | Cintruénigo
MAHER | Cintruénigo
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA:
Ribera, 19. 31592 Cintruénigo.
HORARIS:
De 13,30 a 15,30 i de 21.00 a 22,30. Servei de dinar de dimecres a diumenge i de sopars, divendres i dissabte. Obert de 1 de març a 12 de desembre

Des de 1969, Enrique Martínez ofereix en aquest restaurant, a la planta baixa de l’hotel del mateix nom, tot un regal per als sentits dels seus comensals, que poden gaudir de la millor cuina de la terra amb pinzellades de modernitat. Plats suculents de la cuina tradicional navarresa renovada i amb tocs d’autor, elaborats amb saviesa, afecte i dedicació, satisfan els més refinats paladars, essent punt obligat d’aturada per degustar aquestes exquisideses. A la cuina, compta amb el suport de Santos Fernández Lacarra i al capdavant del menjador hi ha Isabel Martínez. Té un amplíssim celler amb més de 400 referències, a cura del sommelier Pablo Muñoz.

Especialitats de la casa

Especialitats de la casa
– Espàrrecs guisats en el seu brou de cocció, amb ou escalfat, en temporada: 16,50 €
– Encenalls i totes les verdures d’aquest dia, saltejades en suc d’oliva negral, rovell de caseriu: 15,75 €
– Cebes tendres rostides amb bacallà, cruixent de calamar, mussolina de mostassa: 16,10 €
– Cua de vedella glacejat, parmentier de patata, herbes silvestres: 22,90 €
– Torrija caramelitzada, fruits secs, canyella gelada: 8,19 €
– :
– Menú de temporada: 34,00 €
– Menú degustació: 48,00 €
– Vi de la Casa: Cellers Gran Feudo, 17,00 €

Serveis
PREU MITJÀ:
CONTACTE
948 81 11 50
Web del restaurant
CAPACITAT
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross