El marc és certament encantador: un elegant xalet amb jardí, a la urbanització de Vistahermosa, a uns 5 km del centre d’Alacant. I la cuina, realitzada pel xef, Ferran Arnau, molt bona, en la línia mediterrània i totalment actual, amb plats molt equilibrats. El servei, de primera, amb una gran professionalitat. Dirigeix les sales, amb una capacitat per fins a 80 comensals, Carlos Camara, que té cura també de la carta de vins que ofereix unes 150 referències, entre vins i caves. 5 varietats de pa.
Especialitats de la casa
– Amanida tèbia de textures d’ànec i pera amb caramel d’Oporto: 11,50 €
– Pasta fresca farcida de formatge i pera amb pesto de tomàquet sec i tapenade: 9,95 €
– Escabets de carxofa de la vega baixa i perdiu: 15,95 €
– Llobarro amb pasta de full i mousse de gamba i crema de marisc: 20,90 €
– Bacallà ajoarriero amb crema de pa i espàrrecs: 16,95 €
– Mil fulls de crema amb pera caramelitzada: 5,45 €
– Menú: 35,00 €
– Menú degustació: 42,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €