L'ORIGINAL EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES | Cambrils
L'ORIGINAL EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES | Cambrils
QUALIFICACIÓ:

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:
Fusió de tradició amb cuina avantguardista
ADREÇA:
Plaça Mossen Joan Batalla, 5, 43850 Cambrils.
HORARIS:
De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. No tanca cap dia

Joan Llaberia, un jove i talentós xef, va començar la seva carrera culinària després d'estudiar a dues de les millors escoles d'hostaleria, l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i l'Escola d'Hostaleria de Sant Pol de Mar, on va obtenir un post grau en direcció de cuina. La seva passió per la gastronomia el va portar a treballar en restaurants de prestigi com el Miramar i Can Bosch a Cambrils i el Sant Pau Carme Ruscalleda a Sant Pol de Mar. Al desembre de l’any 2013 decideix començar en el seu propi restaurant i inaugura en una cèntrica plaça del Port de Cambrils, L’Original, per oferir la seva concepció de cuina que fusiona cultures i sabors, partint de productes molt propers de l’entorn, als quals sap projectar noves dimensions, en textures, sabors i presentacions. En Joan és un gran apassionat de la cuina moderna creativa d’autor, que desenvolupa amb notable encert perquè el comensal visqui singulars experiències gastronòmiques, però al mateix temps tots els plats parteixen d'arrels ben tradicionals, podent-se identificar els sabors de tota la vida. Disposa d’un petit menjador elegant i acollidor, sota la direcció de Elisa Pallarés, que també exerceix de sommelier. Al fons del local, després de la barra de bar, es troba un Gastrobar amb decoració informal i selectes tapes, en l’elaboració de les quals col·labora el xef Lovely Sangha. La cuina està a la vista dels comensals, oferint una experiència culinària fascinant. L’Original té una capacitat total per a 85 comensals i un celler amb més de 120 referències. El restaurant participa activament en jornades gastronòmiques a la ciutat i ha estat guardonat en diverses ocasions. A més, destaca la seva excel·lent trajectòria, obtenint la distinció de"Restaurant Revelació" a la Guia Gourmand 2020, "Restaurant de l'Any" a l'edició 2021 i obtenint el prestigiós Barret Blanc 2023.

Especialitats de la casa

Especialitats i preus:
Tàrtar de tonyina vermella Grup Balfegó, 20,00.
Gamba vermella de Tarragona, 28,60.
Carpaccio de magret d’ànec i fruits de temporada, 9,50.
Tataki de salmó, 16,00.
Pop a la brasa amb textura de patata i emulsió d’allioli, 15,50.
Bacallà gratinat amb allioli i poma caramel·litzada, 15,00.
Peix de mercat (llobarro, orada, turbot), 21,00.
Menús degustacions: de 28,00 a 50,00.
Preu mitjà: 35,00.

Serveis
:Adaptat a discapacitats, plats vegans / vegetarians, plats gluten free, terrassa, aire condicionat, 1 menjador privat para fins a 12 comensals.
PREU MITJÀ:
35,00 €
CONTACTE
977 911 602 – 626 417 384
Web del restaurant
CAPACITAT
85 comensals
ACCEPTEN:
VISAMASTERCARDAMEXDINERS
Comparteix aquest Restaurant Gourmand!
Subscriu-te & rep les nostres recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.


envelopephone-handsetmap-markerlinkcross