És el restaurant gastronòmic de l’Hotel Peralada, que ofereix la tradició culinària posada al dia, amb una cuina basada en la qualitat tradicional de la terra i el mar de l’Empordà presentant propostes en les que predomina el producte de proximitat i les creacions gustoses i equilibrades. I absolutament tot, fet a casa. Una experiència gastronòmica d’alt nivell a càrrec d’un equip atent, amable i proper, en un marc molt agradable i avanguardista. El xef és Josep Maria Lloveras. El menjador, totalment remodelat en el 2016, sota la direcció d’Eduard Verdaguer, presenta una agradable decoració d’estil moderna nórdica. El celler, a càrrec del sommelier Robert Quintana, està ben assortit, amb unes 90 referències. Disposa de 4 varietats de pa d’elaboració pròpia.
Especialitats de la casa
– Foie gras d’ànec mi-cuit amb poma de l’Empordà i oliva dolça: 18,50 €
– Paella de peix i marisc del golf de Roses: 29,50 €
– Gambes mitjanes de Roses a la planxa: 29,50 €
– tàrtar de tonyina elaborat a la sala: 26,50 €
– Garrí desossat cuit a baixa temperatura amb “tatin” de remolatxa i salsa de tòfona:
– 25,00 €: 21,00 €
– Menú degustació: 55,00 €
– Menú degustació: 74,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €