Vam conèixer al matrimoni propietari David Amorós i Ivone Romera, a la Plaça de la Font, de Tarragona, en el restaurant Lola Tapas. En la tardor de 2016 van traslladar l’establiment al centre d’Altafulla ocupant un petit local que ara porta per nom Lola Bistro. I des de fa uns tres mesos, sensa deixar Altafulla han tornat a Tarragona, concretament al carrer Ventallols, a dos passos de la plaça el Fòrum, el cor del nucli antic. El nou local tarragoní és preciós, ja que conserva molts elements arquitectònics del psssat, con la pedra vista, les vigues de fusta i, fins i tot, els cups subterranis per l’oli i el vi, que la antiquíssim casa tenía. La decoració recorda els bistrots francesos, cuina a la vista i dos menjadors, un per fins a 14 comensals i l’altre per uns 30. L’oferta culinària es defineix, com en el local d’altafulla, com de platets & vins per compartir, fets amb productes de qualitat i proximitat, amb el toc personal de la casa. Forma part del Slow food. La carta comença amb la cuina “pim pam”, seguint amb els “platets lleugers”, “del mar al plat”, “platets xup xup per sucar-hi pa! I “per als més carnivors”, acabam amb els postres, que canvien sovintsegons el moment. I a tenir en compte els suggeriments del dia. Tots els plats estan cuinats amb productes de proximitat km 0 per assaborir l’autèntic gust d’un menjar fresc, natural i saludable i lligats a la temporada i al mercat. El celler és ampli, amb unes 90 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar altres D.O.s.
Especialitats i preus:
Russa de la Lola amb un toc fumat, 6,50 €.
Pop de roca a la brasa amb parmentier de patata i romesco, 20,95€.
Navalles del amb cansalada ibèrica, 21,95; 14,00 €.
Ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima, 18,00; 14,00 €.
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona, s/m.
Caneló XL de botifarra de perol, 14,95 €.
Pastís de formatge, de pastenaga, de poma o de xocolata blanca, 5,95 €.
Vi de la casa: Varia sovint, 17,00 €.
Serveis: Aire condicionat.
Vam conèixer al matrimoni propietari David Amorós i Ivone Romera, a la Plaça de la Font, de Tarragona, en el restaurant Lola Tapas. En la tardor de 2016 van traslladar l’establiment al centre d’Altafulla ocupant un petit local que ara porta per nom Lola Bistro. I des de fa uns tres mesos, sensa deixar Altafulla han tornat a Tarragona, concretament al carrer Ventallols, a dos passos de la plaça el Fòrum, el cor del nucli antic. El nou local tarragoní és preciós, ja que conserva molts elements arquitectònics del psssat, con la pedra vista, les vigues de fusta i, fins i tot, els cups subterranis per l’oli i el vi, que la antiquíssim casa tenía. La decoració recorda els bistrots francesos, cuina a la vista i dos menjadors, un per fins a 14 comensals i l’altre per uns 30. L’oferta culinària es defineix, com en el local d’altafulla, com de platets & vins per compartir, fets amb productes de qualitat i proximitat, amb el toc personal de la casa. Forma part del Slow food. La carta comença amb la cuina “pim pam”, seguint amb els “platets lleugers”, “del mar al plat”, “platets xup xup per sucar-hi pa! I “per als més carnivors”, acabam amb els postres, que canvien sovintsegons el moment. I a tenir en compte els suggeriments del dia. Tots els plats estan cuinats amb productes de proximitat km 0 per assaborir l’autèntic gust d’un menjar fresc, natural i saludable i lligats a la temporada i al mercat. El celler és ampli, amb unes 90 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar altres D.O.s.
Especialitats i preus:
Russa de la Lola amb un toc fumat, 6,50 €.
Pop de roca a la brasa amb parmentier de patata i romesco, 20,95€.
Navalles del amb cansalada ibèrica, 21,95; 14,00 €.
Ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima, 18,00; 14,00 €.
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona, s/m.
Caneló XL de botifarra de perol, 14,95 €.
Pastís de formatge, de pastenaga, de poma o de xocolata blanca, 5,95 €.
Vi de la casa: Varia sovint, 17,00 €.