El matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, David Amorós i Ivone Romera, el van tancar i el van traslladar al centre d’Altafulla ocupant un petit local que ara porta per nom Lola Bistro Altafulla. Inicialment només 8 taules per a unes 24 comensals, però últimament s’ha ampliat el menjador per fins a 35 comensals. Com sempre, ell és el xef i ella dirigeix la sala, que al igual que en l’anterior establiment gaudeix d’una decoració vintage, informal (sifons, caixes velles…), amb tocs de bistrot francès, que acaba en la cuina al fons. La carta defineix la oferta culinària com de “Cuina Pim Pam” amb peix i marisc de les llotges de la provincia i verdures de proximitat, ecològiques i de temporada. Lola Bistro és un bon lloc de tapes en el que l’oferta és de qualitat i les elaboracions utilitzen productes de km. 0 seleccionats entre els millors del mercat. Forma part del Slow food. El celler és molt ampli, amb unes 200 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar els italians, francesos, portuguesos, etc. A la carta només hi figuren uns 25 però cal consultar a David per conèixer tota l’oferta vinícola. També disposa d’una cervesa d’elaboració pròpia amb el nom de Lola Beer, servida en copa Riedel.
Especialitats i preus:
Russa de la Lola amb un toc fumat, 6,50 €.
Pop de roca a la brasa amb parmentier de patata i romesco, 20,95€.
Navalles del amb cansalada ibèrica, 21,95; 14,00 €.
Ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima, 18,00; 14,00 €.
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona, s/m.
Caneló XL de botifarra de perol, 14,95 €.
Pastís de formatge, de pastenaga, de poma o de xocolata blanca, 5,95 €.
Vi de la casa: Varia sovint, 17,00 €.
Serveis: Aire condicionat.
El matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, David Amorós i Ivone Romera, el van tancar i el van traslladar al centre d’Altafulla ocupant un petit local que ara porta per nom Lola Bistro Altafulla. Inicialment només 8 taules per a unes 24 comensals, però últimament s’ha ampliat el menjador per fins a 35 comensals. Com sempre, ell és el xef i ella dirigeix la sala, que al igual que en l’anterior establiment gaudeix d’una decoració vintage, informal (sifons, caixes velles…), amb tocs de bistrot francès, que acaba en la cuina al fons. La carta defineix la oferta culinària com de “Cuina Pim Pam” amb peix i marisc de les llotges de la provincia i verdures de proximitat, ecològiques i de temporada. Lola Bistro és un bon lloc de tapes en el que l’oferta és de qualitat i les elaboracions utilitzen productes de km. 0 seleccionats entre els millors del mercat. Forma part del Slow food. El celler és molt ampli, amb unes 200 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar els italians, francesos, portuguesos, etc. A la carta només hi figuren uns 25 però cal consultar a David per conèixer tota l’oferta vinícola. També disposa d’una cervesa d’elaboració pròpia amb el nom de Lola Beer, servida en copa Riedel.
Especialitats i preus:
Russa de la Lola amb un toc fumat, 6,50 €.
Pop de roca a la brasa amb parmentier de patata i romesco, 20,95€.
Navalles del amb cansalada ibèrica, 21,95; 14,00 €.
Ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima, 18,00; 14,00 €.
Carpaccio de gamba vermella de Tarragona, s/m.
Caneló XL de botifarra de perol, 14,95 €.
Pastís de formatge, de pastenaga, de poma o de xocolata blanca, 5,95 €.
Vi de la casa: Varia sovint, 17,00 €.